Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svarene på de oftest stillede spørgsmål. Du er altid velkommen til at skrive til os hvis du ønsker svarene uddybet eller hvis du har et andet spørgsmål.

Om BuddyBox'en

Når du skriver din hund op til en BuddyBox, vil i hver måned modtage en goodiebox til din firbenede ven fyldt med overraskelser og forkælelse af yderst høj kvalitet – din hund vil elske dig for det.

BuddyBoxen indeholder 5 - 5 nøje udvalgte produkter. Vi sørger dog altid for at værdien af boxen altid er den samme.

Du kan forvente nøje udvalgte kvalitetsprodukter fra kendte mærker som Essential Foods, KONG, Vitakraft og DeliSnacks. Vi er altid på jagt efter nye kvalitetsprodukter og tilføjer løbende mærker, der lever op til vores høje standard. Har i specifikke krav - har din hund f.eks. kornallergi - så skriv det i kommentarfeltet, når du ligger din bestilling og vil sørge for at din box altid er tilpasset jeres behov.

Buddyboxen er ikke designet til hvalpe, men det skader ikke din hvalp – så længe du ikke overfodre med godbidder. Derfor kan du sagtens bestille en Buddybox til din dejlige hvalp.

Ja selvfølgelig! Hvis du skriver i kommentarfeltet når du bestiller din BuddyBox, så vil vi udskifte og tilpasse indholdet til din hund.

Ja! Hvad du skriver i kommentarfeltet når du bestiller din BuddyBox, tager vi selvfølgelig til efterretning, og sørger for at udskifte produkterne så de opfylder jeres behov. Kan vi ikke imødekomme dine behov kontakter vi dig for at finde den bedste løsning.

Ja, vi vælger kun produkter som er godkendte til salg i Danmark.

Allergi

Som udgangspunkt bestræber vi os altid efter at gøre Buddyboxen allergivenlig – vi forsøger at undgå de gængse allergier – der kan dog fra tid til anden forekomme produkter, der ikke går fri af alle typer allergi. Barko råder alle til altid at læse ingredienslisten på produkterne i boksen. Ydermere opfordre vi alle til at skrive i kommentarfeltet ved bestilling på boksen, så skræddersyer vi boksen så den passer til jeres behov.

Nej, Vi mener at overraskelse er en del af oplevelsen og det sjove ved en BuddyBox. Så kan din hund og dig altid glæde jer og se frem til modtagelsen af næste måneds box.

Modtagelse

Vi sender altid din hunds BuddyBox med GLS d. 5. i måneden, og der vil normalt være en leveringstid på 1-2 hverdage. - Du kan evt. udskyde en levering via dit log ind.

Du kan altid bestille en box mere. Alt du behøver at gøre er at gå igennem forløbet en gang til, start forløbet nu

Betaling

Du betaler først for din BuddyBox når vi afsender fra vores lager og kun 1 måned af gangen, uanset hvilken plan du har valgt.

Ja, skriv en mail til os på: kundeservice@barko.dk, så finder vi sammen en løsning

Udmelding

Hvis du ønsker at opsige din fornyelse af din månedlige BuddyBox kan du altid gøre dette i din profil.

Kom i kontakt med Barko

Du kan følge os på følgende sociale medier:

Når vi sender din byddy-box får også et Track&Trace nummer, hvor du kan følge din pakke som du vil modtage efter 1-2 hverdage.